Woensdag 13 januari 2010 20:20 uur

Gistermorgen had  Patrick weer behoorlijk last van misselijkheid en braakneigingen, later op de dag ging het beter. De huisarts heeft gisteren tijdens het huisbezoek de katheter van Patrick vervangen. Patrick zag er een beetje tegenop, maar het verliep gelukkig zonder problemen en hij had er weinig last van. Vandaag had Patrick een naar omstandigheden redelijk goede dag. Hij heeft weer enkele uren in de rolstoel gezeten en de fysiotherapeute is weer geweest om hem te masseren. De eerste keren waren niet zo heel erg prettig voor Patrick en het was zelfs de vraag of we door moesten gaan met de fysiotherapie, maar de massage van afgelopen vrijdag en die van vandaag gingen ineens een stuk beter. Vanaf nu komt de fysiotherapeute, zolang Patrick het als prettig ervaart, twee keer in de week om hem te behandelen. De hevige keelpijn is gelukkig helemaal over en waarschijnlijk hierdoor eet hij nu ook weer wat beter.

Reactie (1)

babraaf15 januari, 2010 om 10:49

Fijn om te lezen dat het eten beter gaat en hij even in de rolstoel kon zitten! Ik denk heel veel aan jullie.
liefs Barbara