overlijdensbericht

Maandag 25 januari 2010

Lieve allemaal, ik moet jullie helaas mededelen dat mijn lieve man Patrick de strijd tegen de ziekte kanker verloren heeft. Vanmorgen heel vroeg om 0:20 uur is hij na een hevige strijd in mijn armen en in het bijzijn van zijn dierbaren overleden. Patrick heeft nu eindelijk rust en is verlost van de pijn. Patrick is 37 jaar geworden.

Reacties (17)

Jheroen25 januari, 2010 om 20:10

Zoals Patrick afgelopen zondag, een paar uur voor zijn overlijden, nog tegen me zei toen ik naar huis ging…

“Take it easy”

Ik zal het onthouden Patje, het is nu aan jou.

Dag Pat,
take it easy…

Marco Gansekoele25 januari, 2010 om 20:24

Wendy,

Vanuit uit Uden willen Jolanda en ik je condoleren met het grote verlies van Patrick.

Helaas heeft hij de strijd verloren, maar ik hoop waar hij nu is dat hij het goed heeft…

Heel veel sterkte.

Marco & Jolanda Gansekoele
(oud Peugeot collega van Patrick)

Esther25 januari, 2010 om 20:24

Je kan niet praten met iemand die er niet meer is,
Je kan niet luisteren naar iemand die er niet meer is,
Je kan niet lachen met iemand die er niet meer is,
Maar je kan nog wel houden van iemand die er niet meer is.

Wendy, wij wensen jou heel veel kracht toe de komende tijd.

Groeten Harold, Esther en Jelle en Sylke Strijkveen uit Raalte

Linda Schalk25 januari, 2010 om 21:48

Lieve Wendy,

De afgelopen dagen heb ik de weblog regelmatig bekeken om te zien hoe het met Patrick ging.
Vandaag las ik dan het nieuws waarvoor ik al vreesde, maar wat toch nog steeds onverwachts is.
Namens Guido en mij wil ik je condoleren met het verlies van je man en je heel veel sterkte toewensen de komende tijd.

Veel liefs, Linda en Guido

mark en pas25 januari, 2010 om 22:25

Beste Wendy,
via Jeroen bleven we steeds op de hoogte over hoe het met Patrick ging. Soms zagen we nog eens wandelen, buiten, een blokje om…We schrikken dan toch weer ven het uiteindelijke bericht dat Patrick vannacht is overleden. Inderdaad uit zijn lijden verlost maar zeker een heel groot gemis voor jou en jullie familie. Heel veel sterkte om dit verdriet om en gemis van patrick te kunnen verwerken. we denken aan jou en aan Patrick (die ooit nog zo aktief in onze beweginggstudio was, eerst samen met Jeroen en later ook nog met jou).

Veel sterkte, Wendy.

Mark en Pascale

wim en titia25 januari, 2010 om 22:57

Wendy,

Verschrikkelijk dat Patrick maar 37 mocht worden en zo jong aan deze ziekte is overleden. Patrick heeft wel een geweldige vrouw aan je gehad die hem in alles heeft gesteund. Bewonderenswaardig zoals jij dit hebt gedaan.

Veel sterkte de komende tijd.

Ome Wim & Tante Titia

Paul & Anne-Marie

arian en marielle26 januari, 2010 om 08:46

Wendy
We schrikken van het trieste bericht dat patrick overleden is .
De laatste keer dat we bij jullie waren zei patrick nog zo mooi ,ik heb nog geen tijd om te gaan ,ik wil honderd worden .Wendy we wensen je heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd,en we hebben bewondering voor jou zoals je patrick hebt bijgestaan .
groetjes Arian,Marielle en Kay

paulien pijnenburg26 januari, 2010 om 09:01

Lieve Wendy,

Vanmorgen las ik je weblog en ondanks dat we wisten dat Patrick achteruit ging, komt dit bericht toch vreselijk aan. Zoals jullie je er samen doorheen hebben gestreden is bewonderingswaardig en jullie verdienen alle respect. Ik wens je de komende tijd heel veel sterkte met het verlies van Patrick, maar weet dat jullie ook heel goeie tijden hebben gehad en koester deze!

Veel liefs Paulien

brenda3826 januari, 2010 om 10:21

beste wendy..
oww oww ik weet niet wat ik zeggen moet,heb je gisteren me eerste berichtje gestuurd dus ik ken je helemaal niet !! toch vind ik het verschrikkelijk en wil je condoleren met dit verlies.. we zitten in het zelfde schuitje en volgens mij ben jij ook nog jong net als ik (38) verder weet ik het even niet..

*als het s avonds donker word
*gaan de sterren schijnen
*ik hoop dat je je ster snel ziet !!

groet en heel veel sterkte brenda ( een lotgenoot)

Willy en Louis26 januari, 2010 om 10:52

Dag lieve Patrick, rust zacht.
Lieve Wendy, zo jong en dan je man verliezen, wij mochten getuige zijn van jou liefde voor Patrick, dit heeft een diepe indruk bij ons achter gelaten. Mede hierdoor zullen wij Patrick nooit vergeten. Diep respect voor jullie beiden. kussssssssssssssssssssssss Louis en Willy,
Marieke en Martin, Jozine en Stefan.

isolde26 januari, 2010 om 11:43

Lieve Wendy,

Wat hebben jullie een ontzettend zware tijd achter de rug. Van een afstand hebben we het gevolgd en waren in gedachten bij jullie.
Gelukkig is hij in jouw armen overleden en zijn jullie tot het laatst samen geweest.

Wij wensen je heel veel sterkte en blijven aan je denken.

Liefs,
Frank, Isolde, Juliette en Fay Robin

babraaf26 januari, 2010 om 13:06

Ik lees het nieuws net van Tina.. woorden schieten even tekort..
Heel veel sterkte!

Ik denk aan je…

Liefs Barbara

dith198026 januari, 2010 om 13:44

Lieve Wendy en familie,

Nog geen anderhalf uur geleden sprak ik met mijn tante Bep over hoe sterk Patrick & Wendy zijn in deze strijd. Bewondering, maar wat moet je anders doen in zo’n strijd?!
We wisten nog niet dat Patrick al was gevlogen naar zijn hemel. De plek van rust en een mooi overzicht om over zijn geliefde te waken. Stilletjes hoopte we wel dat het niet al te lang meer zou duren.

Nu lees ik hier dat je bent gevlogen Patrick…
Rust zacht!!!

Zeg me dat je niet weg zult gaan?!
Dat kan ik je niet beloven!
Maar als je aan me denkt,
Zal je me zien
Heel even, in de verte…

Heel veel sterkte met het verlies van jou en jullie Patrick

Liefs Dith en familie & vrienden

marian26 januari, 2010 om 15:25

Lieve Wendy,
De laatste tijd heb ik je weblog regelmatig gelezen en van Jeroen updates gekregen over Patrick. Nu hij is overleden schrik ik toch erg van het bericht. Ik ben heel blij dat hij zo veel steun heeft gehad van jou en ik hoop dat je nu ook mensen om je heen hebt die jou kunnen steunen in deze moeilijke tijd. Patrick heeft nu rust gekregen en heeft geen pijn meer.
In de 8 jaar dat ik Patrick heb gekend tijdens mijn tijd met Jeroen, heb ik hem als een lieve, grappige en positieve jongen in gedachten en dat zal zeker zo blijven.

Wendy, heel veel strekte gewenst de komende tijd.
Liefs Marian Hermes-van Vliet (nichtje van Judith)

maureen26 januari, 2010 om 16:51

Lieve Wendy,
Woorden schieten te kort voor het ontzettend grote verlies dat Patrick er niet meer is.
In de helaas veel te korte tijd dat jullie samen zijn geweest, waren jullie echte ‘soulmates’ dat proefde je uit alles als ik het weblog weer eens las. Fijn, dat je ook in de laatste uren samen met hem was en hij zijn laatste reis vanuit jouw armen mocht maken.
We wensen je ontzettend veel kracht voor de moeilijke dagen die nu komen gaan.

Liefs, Maureen, Dennis en Valentijn uit Nijverdal

tinawolterink27 januari, 2010 om 21:44

Lieve Wendy,

Weet niet goed wat ik zeggen moet, behalve dat ik je heel veel sterkte wil toewensen in deze hele moeilijke tijd.

Ik denk aan je en wens je veel kracht toe.

Liefs Tina

biancaveurink28 januari, 2010 om 14:39

Wendy,

Wat verschrikkelijk dat Patrick de strijd heeft verloren tegen die vreselijke ziekte.
We willen je heel veel sterkte en kracht toewensen voor nu en de komende tijd.

Groeten,
Annie en Jos Knobben
Silvia, Paul, Joyce, Mendy en Lisanne Pot
Gerrit, Bianca, Nikki en Kevin Veurink
uit Raalte